Për t’u regjistruar në Modulin e BPGJ për Fillestarët, gjithçka që duhet të bëni është:

(1) Dërgoni një e-mail në acevska@crpm.org.mk ose në visnjabacanovic@gmail.com në të cilin do të listoni detajet e mëposhtme:

  • Emrin dhe mbiemrin;
  • Shtetin nga jeni;
  • Motivim të shkurtër se përse dëshironi të ndiqni Modulin e BPGJ për Fillestarët;

(2) Aplikimi juaj do të shqyrtohet, dhe nëse i plotëson të gjitha kushtet, do t’ju vijë një email me një emër përdoruesi dhe fjalëkalimin.

(3) Me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin ju do të hyni në platformën https://gbwnacademy.net/

(4) Në faqen kryesore, klikoni në seksionin Buxhetimi i Përgjigjshëm Gjinor (BPGJ) [shiko foton]

(5) Pasi të klikoni, do t’ju hapet një dritare ku duhet të vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e marrë [shiko foton]

(6) Urime! Ju keni hyrë me sukses. Zgjidhni Modulin 1 GRB basics [shiko foton] dhe filloni të lexoni përmbajtjen dhe të plotësoni vlerësimet e kërkuara.

acevska