Тука може да ги погледнете закажаните обуки во рамки на МРОБ. Потврдете го вашето учество со испраќање е-пошта на simonovski@crpm.org.mk и изразување желба за учество во соодветната обука. Во вашата е-пошта наведете:

Име и презиме:

Држава:

Вид на обука:

Здружение / невладина организација (доколку е тоа случај):

Кратка мотивација:

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Previous
Next