Search

Излезе првиот број на гласилото на МРОБ

Погледнете го кусиот пресек на досега спроведените активности во рамки на проектот „Мрежа за родово одговорно буџетирање за Западен Балкан и република Молдавија“, поместен во првото издание на проектното гласило.

Гласилото прочитајте го тука.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *