Search

Јавен повик за аплицирање за Градење Капацитети и Суб-грантирање за родово одговорно буџетирање и финансирање во услови на кризи

Број на повик: 2841/02/23
Проект – ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ТРАНСПАРЕНТНОСТА И ОДГОВОРНОСТА ЗА РОДОВА ЕДНАКВОСТ ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН И МОЛДАВИЈА (Мрежа за родово одговорно буџетирање” ФАЗА II)
Финансиран од: Австриската агенција за развој и Шведската агенција за меѓународна развојна соработка
Имплементатори – Центар за истражување и креирање политики (С. Македонија), Центар за родова алијанса за развој (Албанија), Центар за промоција на граѓанското општество (БиХ), Мрежата на жени на Косово,  Женска акција (Црна Гора), Хаб за родово знаење (Србија) и Кистон (Молдавија)

 

Мрежата за родово одговорно буџетирање (МРОБ) на С. Македонија, Србија, Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Црна Гора и Молдавија,  објавува Повик за  аплицирање за градење капацитети и суб-грантирање за родово одговорно буџетирање и финансирање во услови на кризи.

Насоки и потребни документи:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *