Search

Прв мрежен состанок на МРОБ

Од 24-ти до 26-ти овој месец во Жабљак (Црна Гора), се одржа првиот мрежен состанок на Мрежата за родов надзор на буџетот. На состанокот присуствуваа преставници од сите организации кои…Continue readingПрв мрежен состанок на МРОБ