header-image

Обезбедување на еднаквоста: родово-одговорно управување со јавните финансии и улогата на граѓанските организации – следен вебинар во рамки на МРОБ

Покана за вебинар „Родовата еднаквост и климатски промени“

Почитувани, Центарот за истражување и креирање политики во име на Мрежата за родов надзор на буџетот за Западен Балкан и Република Молдавија и проектот „Низ женски леќи“ има чест да Ве покани наContinue readingПокана за вебинар „Родовата еднаквост и климатски промени“