Në edicionin e buletinit të Krishtlindjeve të RrBPGj-së, ne ju sjellim sukseset dhe arritjet që kanë bërë 36 përfituesit tanë aktualë në nëntë muajt e fundit.

Ajo për të cilën ne jemi jashtëzakonisht krenarë është qasja e tyre konstruktive, jo vetëm ndaj vëzhgimit të buxhetit dhe për të vënë qeveritë përpara përgjegjësisë, por edhe për bashkëpunimin në partneritet me autoritetet, për nismat kundrejt të cilave bëhet vlerësimi i kostos dhe ndikimit, në mënyrë që vendimi mbi çështjet gjinore të buxhetit 2022 të përçohet.

Hidhini një sy edicionit të fundit të Buletinit këtu.

P.S. RrBPGj ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 🙂