Jemi të lumtur t’ju ftojmë në webinar-in e Rrjetit Watchdog të Buxhetimit Gjinor mbi temën e Barazisë Gjinore dhe Ndryshimet Klimatike.

Webinar-i do të zhvillohet më 13 Korrik nga ora 10:00 – 14:00 përmes platformës Zoom.

Webinari synon:

-Rritjen e perceptimit të lidhjeve midis barazisë gjinore, veprimeve transformuese gjinore dhe reagimet ndaj ndryshimeve klimatike;

-Diskutimin e qasjes ndaj vëzhgimit të buxhetimit të përgjegjshëm gjinor në financimin e veprimtarive lidhur me ndryshimet klimatike;

-Eksplorimi i mundësive të bashkëpunimit ndërsektorial të OSHC-ve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Regjistrohuni për aktivitetin në linkun e mëposhtëm: https://bit.ly/geccregistration

Detajet e takimit në Zoom do t’i merrni gjatë regjistrimit tuaj, si dhe një agjendë të detajuar para ngjarjes. Interpretimi do të sigurohet nga anglishtja në të gjitha gjuhët lokale dhe anasjelltas. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, mos ngurroni të më kontaktoni mua ose ndonjë prej kolegëve të mi nga qendrat rajonale të GRB.