header-image

Излезе првиот број на гласилото на МРОБ

Излезе првиот број на гласилото на МРОБ

Погледнете го кусиот пресек на досега спроведените активности во рамки на проектот „Мрежа за родово одговорно буџетирање за Западен Балкан и република Молдавија“, поместен во првото издание на проектното гласило.

Гласилото прочитајте го тука.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *